Keuzestress in notitieboekjes he(me)l

Brigitte staat in de winkel, ze wil een nieuw notitieboekje kopen. Ze staat met haar handen in het haar! Ze zijn leuk, maar er is er geen één die ze te gek vindt. Gefrustreerd pakt ze het ene boekje en dan weer een andere. Wat een gedoe. Van het ene boekje spreekt de tekst haar aan, zo staat ze in het leven. De kleur vindt ze echter spuuglelijk. En dat plaatje, nou ja, daar heeft ze ook niet zo veel mee.

Dat andere boekje heeft wel een grappig design, verder voldoet het totaal niet. Uiteindelijk heeft Brigitte een boekje gevonden dat het beste bij haar past, wel met de nodige concessies. Zowel de kleur, tekst en plaatje zijn niet het mooist. Bij elkaar het beste, althans in deze winkel. Ze pakt het boekje uit het rek en opent het. Nee hè, ook dat nog! Blanco blaadjes terwijl Brigitte graag schrijft en dus liever lijntjes papier had gehad. Ze roept boos “vind ik ooit het boekje dat bij mij past?”.

Notitieboekjes: zwart / wit of toch kleurrijk

Het blijkt dat Brigitte niet de enige is die tegen deze ergernis aanloopt. Uit mijn onderzoek is gebleken dat de “personal touch” gemist wordt. Heren zijn doorgaans tevreden met een zwart notitieboekje, dames vinden het fijn als het notitieboekje een weergave is van wie ze zijn en / of waar ze voor staan. Tieners geven aan dat school niet (altijd) leuk is. Wat helpt zijn mooie motiverende boekjes waar ze in kunnen schrijven en tekenen.

 

Kan het: het ontwerpen van jouw eigen notitieboekje?

Het is zeker niet nodig om dan maar dat “aardige” boekje te kopen. Ik liep hier tegenaan en uit het onderzoek kwam dat ik niet de enige was. Een oplossing die het mogelijk maakt om zelf de binnen- en buitenkant samen te stellen, heb ik niet gevonden. Zo is Mijn Notitieboekje ontstaan. In een samenwerking tussen EigenWijzer Management, grafisch – & webdesigner Edwin van der Beek, Repro Baarn en Studio Danckmer is invulling gegeven aan dit gemis.

Wij hebben Mijn Notitieboekje ontwikkeld: de plek om je eigen notitieboekje te maken zoals jij wilt. Wij willen dat je al op de website blij wordt van het ontwerpen van je eigen notitieboekje. 2 werkdagen later ontvang je jouw pakket waar het feestje verder gaat bij het uitpakken. En daar ligt het, je hebt het in je handen, je voelt het: jouw notitieboekje! Het schrijven en tekenen is en blijft een feest. En is jouw notitieboekje vol, dan maakt het doorbladeren en teruglezen je opnieuw blij.  

 

Notitieboekjes waar je blij van wordt

Wil je ook je eigen gepersonaliseerde notitieboekje? Op mijnnotitieboekje.nl kun je jouw notitieboekje ontwerpen. Kies voor één van de designs of maak je eigen ontwerp. Veel plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *