De schok

Gisteren was ik op een begrafenis van een bijzondere man. Iemand die ik ken vanuit mijn jeugd. Hij logeerde een tijdje bij ons toen ik opgroeide als klein meisje. Destijds was hij banketbakker, hij maakte de lekkerste taarten. En nu is hij er opeens niet meer.

 

Apetrots

Toen ik eind april trots Mijn Notitieboekje lanceerde via mijn social media kanalen, was hij het die al na een paar minuten een notitieboekje bestelde. Wat was ik blij! Wat lief dat hij gelijk een boekje maakte en bestelde! En daarmee mijn ondernemerschap stimuleerde. Dit typeerde hem, hij stond altijd klaar voor anderen.

 

Gepersonaliseerd notitieboekje van haar vader

Dit spontane moment heeft ineens een diepere betekenis gekregen. Hij had het notitieboekje gemaakt voor zijn dochter. En gisteren tijdens de dienst, stond ze daar dapper op het podium. 20 jaar jong en trots vertelde ze over haar vader. Haar verhaal had ze opgeschreven in het notitieboekje dat hij voor haar gemaakt had. Ze voelt de verbinding, hoe hij dit maakte voor haar. Een aandenken aan hem waar ze herinneringen aan hem opschrijft. Veel sterkte voor haar en de familie.

 

Kippenvel

Dit geeft de waarde aan van een persoonlijk cadeau. Het gevoel dat het geeft aan degene die het krijgt. Ik kreeg er kippenvel van toen zij vertelde dat ze het notitieboekje had gebruikt voor haar verhaal over haar bijzondere vader.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *