F.A.Q.

Veel gestelde vragen

Kan ik ook notitieboekjes bestellen voor het bedrijf?

Ook voor bedrijven zijn gepersonaliseerde notitieboekjes te bestellen. Ga naar de pagina Voor bedrijven en vul het formulier in.

Hoeveel pagina's zitten er in een notitieboekje

Het notitieboekje bestaat uit 60 pagina’s.

Kan ik ook een notitieboekje als cadeau geven?

Het is mogeljk om een notitieboekje cadeau te geven. Ontwerp zelf een notitieboekje voor de gelukkige. Wil je liever een cadeaukaart geven, neem dan contact met ons op via info@mijnnotitieboekje.nl.

Met wat voor betalingsmethodes kan ik bij jullie betalen?

Je kunt betalen met iDeal, Creditcard of Bancontact.

Hoe pas ik een foto aan?

Nadat je gekozen hebt voor je design of eigen ontwerp, zie je bovenin het scherm de knop Afbeelding toevoegen. Klik op deze knop en selecteer je foto. Door op de foto te klikken, heb je de mogelijkheid om je foto te verkleinen/vergroten (met pijltjes in rechteronderhoek van de afbeelding).  En ook om jouw foto op de voor jou juiste plek op het kaft te plaatsen.

Hoe pas ik een tekst aan?

Nadat je gekozen hebt voor je design of eigen ontwerp, zie je bovenin het scherm de knop Tekst toevoegen. Klik op deze knop, type je tekst en klik op de knop Tekst toevoegen. Je tekst wordt in het midden van het boekje geplaatst. Klik op je tekst en je kunt deze slepen naar de plaats waar jij wilt. Tevens kun je nu het lettertype aanpassen.

Hoe pas ik de kleur van de pagina aan?

Klik op de pagina. Onder het scherm van de notitieboek configurator verschijnt een knop met een verfpot. Klik op deze knop. Met de rechterbalk kies je jouw kleur. In het grote linkervak heb je de mogelijkheid om jouw kleur in tint te veranderen. Weet je de kleurcode? Dan kun je die zelf invullen.

Mijn notitieboekje kan ik tussentijds opslaan. Hoe vind ik deze terug?

Rechts naast de Opslaan knop, staat een knop met een pijltje. Middels deze knop kun je je opgeslagen ontwerp weer ophalen en openen.

Hoe plaats ik een tekst in een ballon?

De pagina’s kunnen persoonlijk gemaakt worden met extra elementen. Dit betreft onder andere ballonteksten. Kies eerst de ballontekst die je wilt, pas eventueel de kleur aan. Klik op de knop Tekst toevoegen om een tekst in de ballon te plaatsen.

Waar komen mijn persoonlijke pagina's in het notitieboekje?

De pagina met je naam en adres komt op de eerste pagina. Heb je gekozen voor het toevoegen van een kalender, dan is dat de volgende pagina. Alle andere pagina’s worden op willekeurige volgorde in het boekje geplaatst.

Met zakelijke klanten stemmen we van te voren af. Daarbij kan dan ook aangegeven worden waar de pagina’s geplaatst moeten worden.

Wat is de prijs van een notitieboekje?

De prijs van een notitieboekje is €19,95 dat is inclusief de pagina met je naam en twee gepersonaliseerde pagina’s. Wil je er een kalender bij, dan komt de prijs op €20,45.

Hoelang duurt het voordat ik mijn notitieboekje ontvang? Wat is de levertijd?

Bestel je jouw notitieboekje voor 12 uur (op een werkdag)? Dan heb je jouw notitieboekje binnen 72 uur in huis.

Staat jouw antwoord er niet tussen?

Stuur ons een e-mail naar info@mijnnotitieboekje.nl.