Zo werkt het

Gepersonaliseerd notitieboek

Een gepersonaliseerd notitieboek in A5-formaat is bij Mijn Notitieboekje snel te maken. Ontwerp je gepersonaliseerde notitieboek in jouw favoriete kleur met foto’s en/of teksten, quotes, symbolen hoe jij wilt. Of kies één van onze designs. Heel persoonlijk, het notitieboek dat bij jou past. Of bij degene die je verrast.

Kies design Zelf ontwerpen
Kies een van de designs
Mijn Notitieboekje voorkant Paint & Leaves

Gepersonaliseerd notitieboek: van en door jou

Personaliseer je notitieboek (in A5 formaat) in jouw favoriete kleur met foto’s en teksten op de website. Ontwerp de voor- en achterkant van een gepersonaliseerd notitieboek en ook drie pagina’s binnen in het boek. Verder bepaal je zelf de kleur van het spiraal te weten in wit, zilver of zwart. Ook heb je de keuze uit blanco of lijntjes papier. Aan jou waar je jouw gepersonaliseerde notitieboek voor gebruikt (schetsen en tekenen). Maak een keuze tussen één van de designs of ontwerp zelf je boekje. Bestel jouw gepersonaliseerde notitieboek.

Kies design Zelf ontwerpen

Checken en bestellen

Check je ontwerp zodat je niet voor een onverwachte verrassing komt te staan. Betaal vervolgens veilig via iDEAL, creditcard of Bancontact. Bestel en betaal je voor 12 uur, dan heb je je gepersonaliseerde notitieboek binnen 72 uur in huis.

Gepersonaliseerd notitieboek

Onze favoriete ontwerpen

Kies design Zelf ontwerpen

Bekijk onze 12 designs of ontwerp zelf je notitieboekje

Reviews van onze klanten

“Nog voor dat ik het boekje heb ontvangen al super goed geholpen. Wat een klantgerichtheid! +9!”

~ Paul

“Eindelijk een website waar ik mooie gepersonaliseerde notitieboekjes kan ontwerpen!”

~ Silke

“Ziet er echt top uit bedankt”

~ Ed