4 juni is het bekend of je geslaagd bent?

Wat is dit jaar de formele datum dat je weet dat je geslaagd bent? Velen weten al dat ze geslaagd zijn. Anderen mogen gelukkig toch nog dit studiejaar praktijkexamen doen. Wij houden 4 juni maar aan. Voor het lezen van deze blog overigens ook helemaal niet belangrijk.

 

Lachen, praten, dansen en sjansen – dit eindexamenjaar niet

Die geslaagden hebben het dit jaar wel zwaar. Weliswaar geen examen hoeven doen (detail?), maar ze kunnen het niet vieren. De eindexamen – en geslaagd feestjes zijn fantastisch! Lekker met z’n allen bij elkaar, lachen, praten, dansen en sjansen. Tja dat is belangrijk en leuk, een ontdekkingsreis. En dat missen ze. Balen!

Om het leed te verlichten is het attent om een passend cadeau te geven. Het liefst iets dat echt past bij diegene, iets persoonlijks. Want persoonlijk overhandigen is helaas niet vanzelfsprekend.

 

Persoonlijk cadeau

Een cool gepersonaliseerd cadeau is een notitieboekje van Mijn Notitieboekje. Een boekje met foto’s van de geslaagde, een leuke tekst met felicitaties van jou. En verder kun je ook nog tips, advies, quotes, meer foto’s toevoegen, wat jij wilt. Want het gaat om de geslaagde. Met dit notitieboekje blijft de geslaagde jou herinneren, elke keer weer bij het schrijven of tekenen in het boekje.

 

Waar kun je het Geslaagd-notitieboekje voor gebruiken?

Weet je dat je van tekenen, schrijven, krabbelen rust krijgt? Het is daarna “uit je systeem, je hebt het een plek gegeven. Nou, de geslaagden van dit jaar hebben heel om wat van zich af te schrijven:

  • De tegenstrijdige gevoelens van geluk en gemis. Geslaagd en dat niet kunnen vieren met je vrienden.
  • Dagboek met wat deze tijd doet met je.
  • Om iets te onthouden, zodat je niet meer gefixeerd met dat idee rondloopt. Het kan zich verder ontplooien in je mind.

Waarvoor kan het geslaagd-notitieboekje nog meer gebruikt worden? Zomaar een paar Voorbeeld MIjn Notitieboekje Adventure Awaits NLvoorbeelden:

  • Ook kun je het gebruiken als bullet journal (BuJo)
  • Als reisverslag van de reis in eigen land of toch het interrailen door Europa. Misschien is dat toch nog mogelijk deze zomer. Fantastisch om de dagelijks avonturen vast te leggen. Tip: maak gebruik van het design Adventure Awaits (mijnnotitieboekje.nl/winkel/adventure-awaits/)
  • Of voor de talenreis, om daar je aantekeningen in te maken. Ben je ook niet te veel aan het reizen, misschien wel zo verstandig met de corona perikelen.

 

Hoe kom je aan een Geslaagd-notitieboekje?

Kortom er zijn tal van mogelijkheden waar de geslaagde het geslaagd-notitieboekje voor kan gebruiken. Diegene wordt er blij van en waardeert de moeite die jij hebt genomen om het te maken. Hij/zij is je dankbaar voor dit cadeau. Succes gegarandeerd.

Dit gepersonaliseerde notitieboekje maak je op mijnnotitieboekje.nl. Met zowel aan de binnen- als buitenkant kleuren, woorden, quotes, foto’s die iets zeggen over de geslaagde. En dat in een handig A5 notitieboekje met ringband zodat je makkelijk de pagina omslaat en kunt schrijven.

Volg Mijn Notitieboekje op social media voor nog meer inspiratie. Zo zie je bijvoorbeeld op maandag een voorbeeldnotitieboekje.

Link IFacebook Mijn Notitieboekje Link Instra Mijn Notitieboekje

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *