Voor altijd in jouw gedachten

Een collega gaat weg. En Maarten wil iets leuks meegeven. Een mooi aandenken aan de tijd dat jullie hebben samengewerkt. Dat bosje bloemen verdwijnt na een week in de groene kliko. Een fotoboek is veel werk en kan hij wel aan zoveel foto’s komen? Iedereen een A4-tje laten maken met een persoonlijke boodschap is leuk en persoonlijk. Maar daar had hij eerder mee moeten starten, dat is nu wel kort dag, over 2 dagen gaat ze weg. En het kost ook veel tijd want hij moet dan iedereen achter zijn broek aanjagen om aan te leveren. Pfff, nee, dat is geen optie. Maar wat dan wel?

 

Help! Wat geef je?

Persoonlijk, blijven onthouden, iets dat uitspreekt “over nagedacht/niet makkelijk van afgemaakt”. En ze moet er wel iets aan hebben. Iets dat ze blijft gebruiken en fijne herinneringen oproept. En opeens weet Maarten het!

 

Laatste dag op kantoor

Het is de laatste dag van Marga. Wat gek om hier rond te lopen voor de laatste keer. Lastig om afscheid te nemen, wat heeft ze hier een mooie tijd gehad. Aan het eind van de dag is er de afscheidsborrel. Wat gaat ze zeggen? In ieder geval dat ze iedereen enorm gaat missen. Zullen ze contact houden of verwatert dat?

 

De borrel met het aanbieden van het afscheidscadeau

En dan begint de afscheidsspeech. Wat een lieve woorden! En bloemen en een kaart. Ze voelt de tranen opkomen. Wat, nog meer? Er komt een stijlvol zwart doosje tevoorschijn. Wat zal het zijn? Ze opent het doosje en daar ligt een notitieboekje met haar naam er op in een vrolijk design. Ze wordt aangespoord om het boekje open te slaan.

 

Verrassing!

De namen van de lieve collega’s staan er in. Verderop in het boekje treft ze een foto van het team. Wow wat een gaaf aandenken! En dit kan ze blijven gebruiken, het verdwijnt niet in de kast. Ze hebben echt nagedacht over dit cadeau. En dan moet ze slikken… nog een pagina speciaal voor haar. Wat een cadeau! Vouchers/tegoedbonnen om elkaar te blijven zien. Een bon om koffie te drinken, te lunchen en nog meer! Dit is onbetaalbaar. Deze bonnen gaat ze zeker inwisselen. Met een blij en weemoedig gevoel verlaat ze als één van de laatste de borrel.

 

Wil jij dit ook?

Wil jij ook een mooie aandenken als cadeau geven? Iets wat diegene blijft gebruiken en laat terugdenken aan jou/jullie? Op mijnnotitieboekje.nl stel je jouw unieke notitieboekje samen met gepersonaliseerde pagina’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *