Mijn Notitieboekje creëert notitieboekjes hemel: jouw notitieboekje straalt uit wie jij bent

Mijn Notitieboekje maakt jouw gepersonaliseerde notitieboekje van binnen en buiten mogelijk. Nancy van Zijtveld is groot fan van notitieboekjes. Als interim professional maakt zij er tijdens haar opdrachten veel gebruik zoals een bullet journal. Alleen een notitieboekje dat aansloot bij haar wensen, kon ze niet vinden. En ze was niet de enige. Zoveel leuke boekjes, maar geen één die het helemaal was. Hoe fijn is het om een notitieboekje te hebben dat aansluit bij wie je bent. Kies jouw favoriete kleur, foto’s, teksten of één van de designs en creëer jouw unieke notitieboekje op mijnnotitieboekje.nl. En dat inclusief de keuze voor wel of geen lijntjespapier en een paar gepersonaliseerde pagina’s in het boekje.

Iedereen maakt aantekeningen en dat wordt zowel digitaal gedaan als op papier. Dingen worden beter onthouden door ze op te schrijven. Een recente trend is bullet journaling. In februari stond het boek van Ryder Caroll (de bedenker van de bullet journal) – The Bullet Journal Method nog in de New York Times bestseller lijst. Nancy wil dat met Mijn Notitieboekje het vastleggen van je (aan)tekeningen een feest is. Dat het je inspireert en dat je er blij van wordt. Het feestje start op de website mijnnotitieboekje.nl en blijft doorgaan. Op de deurmat, bij het openen van je pakje en iedere keer dat je jouw notitieboekje gebruikt.

Het vastleggen van (aan)tekeningen is nog nooit zo leuk geweest. Mijnnotitieboekje.nl – dé uitnodiging om jouw (aan)tekeningen vast te leggen.

 

Nancy van Zijtveld van EigenWijzer Management en Mijn Notitieboekje

Nancy is een ondernemende interim professional. Zij helpt bedrijven met hun veranderingen op het snijvlak van business en IT en wat daarmee geraakt wordt. Of het nu gaat om een verandering in organisatie, processen en/of systemen. Mijn Notitieboekje is een mooi voorbeeld van haar werk alleen dit keer niet voor een klant maar voor zichzelf. Ondanks haar liefde voor digitaliseren, sinds 2001 is ze betrokken bij internet ontwikkelingen, of misschien wel juist daardoor is ze fan om dingen op te schrijven. Helemaal in een notitieboekje dat bij haar past.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *