Verward stonden we voor een muur vol notitieboekjes

Destijds raakten wij het overzicht kwijt. Wat een aanbod aan leuke en mooie notitieboekjes. Hoe ziet die er van jou uit? Zo simpel mogelijk of ga je meer voor mooie notitieboekjes? Al is “mooi” persoonlijk, over smaak valt niet te twisten. 

Bij notitieboekjes gaat het hier om notitieboekjes die je blij maken bijvoorbeeld met inspirerende quotes of aansprekende plaatjes. Ze zijn er in overvloed met lederen kaften, in allerlei kleuren, materialen en diverse formaten. Wat zijn benieuwd wat jij zoekt in een notitieboekje #durftevragen.

 

Mooie notitieboekjes: waarom Mijn Notitieboekje 

Gek zijn we op mooie notitieboekjes. Het is heerlijk om te schrijven en nog fijner om dat te doen in een notitieboekje dat bij je past. Dat representeert wie je bent en waar je blij en gelukkig van wordt. Daar helpen wij graag bij. 

Door al het aanbod zagen wij het perfecte boekje niet. Net niet de juiste combinatie van kleur, plaatjes, tekst. En als je dan het compromis hebt gevonden is het niet in lijntjes papier of blanco. Dan maar zelf maken en andere mensen er ook blij en gelukkig mee maken. Een notitieboekje dat je zelf kunt samenstellen qua kleur, teksten, je eigen foto’s. Of je kunt als basis één van de designs kiezen. En niet alleen de voorkant is te maken in jouw stijl ook binnenin het boekje zijn drie pagina’s te personaliseren. Ook inclusief keuze voor lintjes of blanco papier. 

Ook om weg te geven is dit een geweldig persoonlijk cadeau. De moeite die jij steekt in het ontwerp, is te zien. Het zal een waardevol cadeau blijven. Iedere keer bij het schrijven en/of tekenen wordt jullie vriendschap / liefde symbolisch weergegeven. Dit cadeau is een “keeper” en niet om door te geven bij een volgende verjaardag;-).

 

Wat zijn voor jou mooie notitieboekjes?

#durftevragen

Dat horen wij graag van je. Voor verdere doorontwikkeling van onze notitieboekjes en om meer mensen te bereiken. Want hoewel jij ons hebt weten te vinden, is dat voor anderen nog niet zo. Dus help ons met onze missie verder te brengen met het gelukkiger maken van mensen met mooie notitieboekjes waar je heerlijk in kunt schrijven en tekenen. 

Dank je wel!

 

Mijn Notitieboekje op Social Media

Volg Mijn Notitieboekje op social media. In één van de posts lees je trouwens het verhaal achter het hart en de schepnetjes. En op inspiratiemaandag laten we een voorbeeldnotitieboekje zien wat er mogelijk is met een design of een eigen ontwerp van Mijn Notitieboekje.

Mijn Notitieboekje – jouw notitieboekje op maat.

Link IFacebook Mijn Notitieboekje Link Instra Mijn Notitieboekje

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.