Over ons

Mijn Notitieboekje: het notitieboekje  waar je blij van wordt

Het idee voor Mijn Notitieboekje is ontstaan in een winkel waar ze veel leuke en inspirerende notitieboekjes verkopen. Alleen waren die boekjes het net niet helemaal. Een boekje in de juiste kleur, tekst en foto heb ik niet kunnen vinden. En dan ook nog de optie hebbend uit wel of geen lijntjes, ik kwam het niet tegen.

Een notitieboekje dat je zelf ontwerpt aan binnen- als buitenkant heb ik niet gevonden. Zo is Mijn Notitieboekje ontstaan. In een samenwerking tussen EigenWijzer Management, grafisch – & webdesigner Edwin van der Beek, Repro Baarn en Studio Danckmer is invulling gegeven aan dit gemis.

Wij hebben Mijn Notitieboekje ontwikkeld: de plek om je eigen notitieboekje te maken zoals jij wilt. Wij willen dat je al op de website de belevenis voelt van je eigen ontworpen notitieboekje. En die belevenis is doorgetrokken naar de  verpakking. En gaat door bij het tekenen en schrijven in jouw notitieboekje. En is het boekje vol, dan maakt het doorbladeren en teruglezen je opnieuw blij. Dat is wat wij beogen. Heel veel belevenis plezier.