Vaderdag: wat geef je dit jaar?

Vaderdag komt er aan, wat geef jij hem? Elk jaar weer dezelfde vraag, wat wordt het Vaderdagcadeau dit keer. Het is wel tof als het iets tastbaars is en wat hij echt gebruikt. En dan geen gereedschap of sokken, die tijd is geweest. Dit jaar wil je iets anders geven.

 

Wat gebruikt hij regelmatig?

Douchegel, scheerspullen, shampoo (indien hij nog niet kaal is ?) ook redelijk afgezaagd om te geven. O ja, hij heeft altijd wel een schrijfblok bij hem. Als hem iets invalt, schrijft hij het op. Of hij maakt een tekening. Wat hij er daarna mee doet, geen idee. Ondanks zijn gadgets – hij is best wel een gadget man – blijft hij schrijven en tekenen in een kladblok. Voor de gadgets geeft hij bakken met geld uit, maar dat eeuwige, saaie kladblok, dat verandert niet. Terwijl er zoveel fraaie, stoere en inspirerende kladblokken en notitieboekjes zijn.

 

Papa uit de comfortzone

Vaderdagcadeau Mijn NotitieboekjeTijd om daar verandering in te brengen en je vader uit zijn notitieboekje-comfortzone te halen. Zoek je leukste foto’s op van jou en hem samen, schrijf zijn levensmotto of quote op die hij tot in den treure gebruikt en ga naar www.mijnnotitieboekje.nl. Stel daar je gepersonaliseerde notitieboekje samen. Met 5 pagina’s inclusief voor- en achterkant maak je een notitieboekje op maat. Ook leuk: voeg een pagina toe waarin je schrijft wat hem zo een bijzondere vader maakt.

 

Maar dat zwarte notitieboekje dan?

Of toch maar een zwart notitieboekje geven? Een compromis is geen enkel probleem. Maak de voor- en achterkant in één kleur. Of doe spannend en geef de achterkant een andere kleur?. Heeft jouw vader een doodling / droedel favoriet? Gaaf om die te gebruiken, je kunt vast wel een foto maken van een pagina waar hij volop los is gegaan. En personaliseer  de binnenkant met foto’s en teksten die jij er in wilt hebben.

 

Vaderdag-notitieboekje als Vaderdagcadeau

Jouw Vaderdag-notitieboekje op maat maak je op www.mijnnotitieboekje.nl. Veel plezier bij het ontwerpen en geven van jouw Vaderdagcadeau.

Volg Mijn Notitieboekje op social media voor nog meer inspiratie. Zo zie je bijvoorbeeld op maandag een voorbeeldnotitieboekje.

Link IFacebook Mijn Notitieboekje Link Instra Mijn Notitieboekje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *