The summer is magic!

Bij Mijn Notitieboekje knallen de zomerhits uit de speakers:

Mijn Notitieboekje voorkant saxofoon

  • Zomer
  • Une belle histoire
  • Locked out of Heaven
  • Vamos a la playa

Ook gedropt door een Mijn Notitieboekje-fan is het liedje “Crying at the discoteque” met een zin als “When disco spreads like bacteria”. Tja, hoe dat te interpreteren? De “discoteque” ziet er dit jaar anders uit. Waarschijnlijk is het je eigen tuin, huis, strand of in het park. Trek je schoenen uit, voel de grassprieten onder je blote voeten en laat je heerlijk binnen je eigen ruimte gaan. Googel maar eens (bijvoorbeeld op ecstatic dance), er zijn zoveel mogelijkheden om toch nog buiten met andere mensen te dansen: “Livin’ La vida Loca”? (een favoriete zomerhit van een andere Mijn Notitieboekje-fan).

 

Zomer en MuziekMijn Notitieboekje voorkant gepersonaliseerd voor Zomer

Heb jij dat ook met de zomerhits? Muziek doet zoveel met ons. Het activeert je brein, je wilt bewegen, het triggert emoties. En zing je mee dan komen er allerlei stofjes vrij in je lichaam waardoor je nog blijer wordt. En dat in combinatie met de zon op je hoofd. Onmogelijk om dan nog zonder big smile rond te lopen?.

Kijk eens naar deze webpagina voor nog meer informatie over wat muziek met ons doet.

 

Dankbaar met de zon op je bol

Vitamine D, de zomerse klanken van de natuur en muziek, alles bruist in en om je heen. Het buiten eten, de lange dagen, de fraaie zonsopkomst en zonsondergang (toch fijner om te aanschouwen bij een aangename temperatuur) het is zo heerlijk. Iedereen lijkt wel blijer te kijken. Schrijf eens dagelijks op waar je blij van werd die dag, er is elke dag zoveel om dankbaar voor te zijn: je ontbijt in de ochtendzon, blote benen (geen irritante panty!), naar buiten zonder jas, een boek lezen in de tuin/aan het strand/park waar dan ook, buiten zwemmen. Of dat ijsje waar je van geniet op dat ene mooie plekje, het lieve appje dat je hebt gekregen. Schrijf het op, wedden dat je lekker slaapt?

 

Zomer-notitieboekje

Schrijf je zomerplannen, liedjes waar je blij van wordt, jouw dagelijkse portie dankbaarheid op in jouw Zomer-notitieboekje. Dit boekje op maat maak je op www.mijnnotitieboekje.nl. Voeg foto’s toe met je mooiste zomerherinneringen, inspirerende teksten en vrolijke kleuren zowel aan de binnen- als buitenkant. Veel plezier met het ontwerpen en gebruiken van jouw notitieboekje.

Volg Mijn Notitieboekje op social media voor nog meer inspiratie. Zo zie je op inspiratiemaandag een voorbeeldnotitieboekje om te laten zien wat er mogelijk is met een design of een eigen ontwerp van Mijn Notitieboekje.

Mijn Notitieboekje – jouw notitieboekje op maat.

Link IFacebook Mijn Notitieboekje Link Instra Mijn Notitieboekje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *